Драги наши Универзналци,
Само за Вас гладне знања...из наше кухиње...са вашег омиљеног Института за слободно време, стиже нова књига - "Дневни мени Универзналца" .

Данас, када су се испречиле бројне препреке путовања по свету, књига "Дневни мени Универзналца" Младена Максимовића, стиже у прави час, да вас кроз необичне догађаје и личности из историје цивилизације, надуховит и оригиналан начин, проведе широм земљиног шара.

150 раскошних, шарених и поучних дневних менија, заузели су своје почасно место на станицама ове необичне књиге, замишљене попут разноврсне трпезе, саткане од древних мудрости, занимљивости, анегдота, страних речи, а све у духу креативно осмишљене енциклопедије.

Још једна важна напомена, књига је претходно одбрањена као докторска дисертација и оцењена чистом десетком на Катедри за креативну доколицу! :)

У књизи ћете читати објаве које су Вам се највише допале у протекле три године, али и неке нове, а као изненађење припремили смо квиз Универзналац, нешто попут десерта, специјално направљеног самоза ову прилику.

За све оне који се у току октобра претплате на издање књиге "Дневни мени Универзналца" , путем ФБ Универзналац странице или преко сајта www.univerznalac.com , књигу ће моћи набавити по цени од 690 дин + бесплатна достава на кућну адресу за територију унутар Републике Србије.

Још једна лепа вест, од данас на сајту www.univerznalac.com , можете играти квиз Универзналац неограничени број пута, сваки дан. Најбоље и најревносније учеснике током октобра, наградићемо књигом "Дневни мени Универзналца".

Наравно, нисмо заборавили ни највеће обожаваоце наше странице у протекле три године, као ни оне који су показали највише знања
у протекла три организована квиза Универзналац, па смо одлучили да све њих наградимо бесплатним примерком књиге
Младена Максимовића "Дневни мени Универзналца" .

Наредних дана објавићемо њихова имена на ФБ страници Универзналац , а све њих молимо да нам након тога у инбокс ФБ странице
пошаљу своје личне податке, како бисмо могли да пошаљемо књигу на праву адресу.

Дајте сваком дану шансу да Вам буде најлепши у животу, јер живот је као џез и најбољи је кад импровизујете.

Драги наши Универзналци,

Само за Вас гладне знања...из наше кухиње...са вашег омиљеног Института за слободно време, стиже нова књига - "Дневни мени Универзналца" .

Данас, када су се испречиле бројне препреке путовања по свету, књига "Дневни мени Универзналца" Младена Максимовића, стиже у прави час, да вас кроз необичне догађаје и личности из историје цивилизације, на духовит и оригиналан начин, проведе широм земљиног шара.

150 раскошних, шарених и поучних дневних менија, заузели су своје почацно место на страницама ове необичне књиге, замишљене попут разноврсне трпезе, саткане од древних мудрости, занимљивости, анегдота, страних речи, а све у духу креативно осмишљене енциклопедије.

Још једна важна напомена, књига је претходно одбрањена као докторска дисертација и оцењена чистом десетком на Катедри за кретивну доколицу! :)

У књизи ћете читати објаве које су Вам се највише допале у протекле три године, али и неке нове, а као изненађење, припремили смо квиз Универзналац, нешто попут десерта, специјално направљеног само за ову прилику.

За све оне који се у току октобра претплате на издање књиге "Дневни мени Универзналца" , путем ФБ Универзналац странице или преко сајта www.univerznalac.com, књигу ће моћи набавити по цени од 690 дин + бесплатна достава на кућну адресу за територију унутар Републике Србије.

Још једна лепа вест, од данас на сајту www.univerznalac.com , можете играти квиз Универзналац неограничени број пута, сваки дан. Најбоље и најревносније учеснике током октобра, наградићемо књигом "Дневни мени Универзналца" .

Наравно, нисмо заборавили ни највеће обожаваоце наше странице у протекле три године, као ни оне који су показали највише знања у протекла три организована квиза Универзналац, па смо одлучили да све њих наградимо бесплатним примерком књиге Младена Максимовића "Дневни мени Универзналца" .

Наредних дана објавићемо њихова имена на ФБ страници Универзналац , а све њих молимо да нам након тога у инбокс ФБ странице пошаљу своје личне податке, како бисмо могли да пошаљемо књигу на праву адресу.

На самом крају, желимо вам пријатно читање књиге "Дневни мени Универзналца" , али немојте заборавити да с времена на време погледате и нашу "A la Carte", која се налази на ФБ станици Универзналац као и на сајту univerznalac.com уз неизбежни мото нашег Института који гласи:

Дајте сваком дану шансу да Вам буде најлепши у животу, јер живот је као џез и најбољи је кад импровизујете.